verhaal van de Boomer Hond

Over de afkomst van het Boomer hondje is niet zo veel bekend.Hier vindt u interessante wetenswaardigheden,het verhaal gaat rond dat een bekende tv serie in de jaren "80" het eerste Boomer hondje heeft geïntroduceerd.

De hoofdrol werd vertolkt door een Boomer hond, deze was doorgaans onderweg en hielp daarbij verscheidene mensen. Zo hielp dit Boomer hondje ook een slechthorend meisje. Verder in de afleveringen kon de betreffende Boomer hond praten tegen mensen, zo kon de kijker dus zien wat het hondje dacht en voelde bijzonder emotioneel af en toe.

De boomer Hond als hoofdrolspeler

Deze was doorgaans onderweg en hielp daarbij verscheidene mensen. Zo hielp dit Boomer hondje ook een slechthorend meisje. Verder in de afleveringen kon de betreffende Boomer hond praten tegen mensen, zo kon de kijker dus zien wat het hondje dacht. Dit kon af en toe bijzonder emotioneel zijn voor de kijker.

Mede dankzij de hitserie op tv was en is er nog steeds een enorme vraag naar Boomer honden,er is niet echt een standaard kenmerk voor dit soort hondjes buiten dat het gaat om twee kleine soorten bijzonder vriendelijke langharige honden die bij elkaar gevoegd worden om tot een juiste verhouding nakomeling te resulteren. Een boomer hondje behoort tot de categorie gezelschapshonden. Het hondje is voortgekomen uit een prachtige kruising van twee kleine honden van verschillende rassen zoals, shih tzu x maltezer of shih tzu x lhasa apso of een kruising maltezer x lhasa apso.

Wij stellen hier de voorwaarde, dat geboren nazaten altijd in huiselijke kring hun opvoeding genieten. 
Zo beschikken de Boomer hondjes over ruimschoots voldoende sociale vaardigheden welke zij mee nemen naar hun nieuwe leefomgeving.

vrolijke Boomer hondjes

boomer hondje

Wij hebben kruising boomer hondjes van maltezer x lhasa apso en soms shih tzu met lhasa apso. Deze staan beide bekend om hun schitterende vriendelijkheid en hebben een heel goed karakter


Bruine Boomer hond kruising

We zijn meer dan Boomer experts. We zijn een familie van gelijkgestemden hebben liefde voor hondjes en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om het verschil te maken.

langharig Boomer hondje 6 weken jong

Veel gezinnen nemen boomers in huis, want dit slag honden is vriendelijk en gemakkelijk in omgang.De boomer is geen lange wandeling nodig, met een kort rondje is het kleine gezelschapshondje ook tevreden.Het open karakter van de boomer spreekt veel mensen aan.