Onze diensten

Deze Boomer pups pagina biedt een breed scala aan diensten voor toekomstige eigenaars van een boomer pup. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we jou kunnen helpen en wat je van ons kunt verwachten ook adviseren wij jou bij de zoektocht naar een leuke maar vooral gezond Boomer hondje.
Juiste boomer pups zijn in huiselijke kring geboren en opgegroeid.

Uw Boomer onze eerste zorg

We zijn meer dan een groepje boomer experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze boomer passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken. U wordt op de hoogte gehouden vanaf de eerste beelden van uw nieuw te verwelkomen Boomer hondje.

Als Erkend Boomer Fokker maken wij het verschil voor u en uw Boomer Pups
boomer kruising pups

Boomers pups

De overdaad aan info over Boomer pups die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je ├ęcht terecht kunt. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. 

Bij ons als gecertificeerde boomer fokker weet je zeker dat je in goede handen bent.Twentsche Weide is geregistreerd kennel door en bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied Nederland.

Boomer hondjes

boomer pups kruising

Met jaren aan kennis en ervaring met verschillende kruisingen krijg je het advies en de steun over Boomer puppies die je nodig hebt,wat je situatie ook is. Onze passie zorgt ervoor dat altijd bij geleerd wordt zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends.

Boomer Pups vacht en huid

Wanneer onze Boomer puppies succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen. Wanneer zij ons bij iemand anders aanraden, weten we dat we op het juiste spoor zitten.Wij geven u dan ook graag advies over de complete verzorging van vacht en huid bij uw Boomer puppies.